Varning
  • Tilldela komponenten VirtueMart till ett menyobjekt

Detta kan vi erbjuda er och hjälpa er med!

Jag jobbar främst med försäljning av gårdsprodukter på provision. Medan ni kan fortsätta fokusera på det ni tycker är roligast och kan bäst, själva produktionen, så tar jag hand om marknadsföringen och försäljningen. Här nedan har jag listat dom tre olika tjänsteområdena som jag kan erbjuda er.

 

Försäljning
Vill ni börja sälja era produkter direkt till konsument och/eller till återförsäljare men hinner inte själva med att jobba upp en egen kundkrets och sköta alla kontakter? Då hjälper jag er gärna. Jag har ett brett kundkontaktnät och efterfrågan på närproducerat och ekologisk bara ökar. Jag hittar kunderna till era produkter och löser all logistik, så ni kan koncetrera er på att producera. 

 

Produkt- & företagsutveckling
Är ni redan igång och säljer era produkter till konsument och återförsäljare men vill ha hjälp med att utveckla era produkter? Kanske vill ni jobba fram en ny produkt, vidareutveckla en redan befintlig eller få hjälp med utformning av etiketter, loggor etc?

Då kan ni vända er till mig. Jag sammarbetar även med Emma Jansson som är en grymt duktig illustratör och fotograf. Tillsamman kan vi hjälpa er genom att ta fram: logga, grafisk profil inkl layout för visitkort, broschyr, hemsida, profilkläder, etiketter och paketeringslösningar.

 

Moderator/guide och evemang
Vill ni arrangera något event på gården eller vill ni t.ex. ta emot skolklasser eller andra grupper för att visa upp er verksamhet? Behöver ni hjälp med att arrangera detta och/eller få lite tips på hur man tar emot besökarna på bästa sätt? Hör av er till mig så hjälper jag er hela vägen från idén till genomförandet, om så önskas.